Friday, June 3, 2011

Bukan Puteri Lindungan Bulan by Liana Afiera Malik

SOLD TO Akmar Liyana
Tajuk : Bukan Puteri Lindungan Bulan 
Pengarang : Liana Afiera Malik
Penerbit : Creative Enterprise
Muka Surat : 1200
Harga:  RM 40 (including postage)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Lahirnya dia ke dunia menghapuskan mimpi-mimpi duka. Pemergian ayahandanya menyebabkan dia tersisih dari kasih sejati ibu sendiri. Namun demi sebuah memori dikuatkan dirinya meneruskan perjuangan yang diwariskan. Apa yang diharapkan tidak pernah menjadi kenyataan. Serakah lelaki menghumban dirinya ke lembah derita. Sebuah cinta agung buatnya berubah warna. Sinar mentari yang diidamkan, gerhana juga yang datang.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Ehsan: http://cesb.net.my/

9 comments:

  1. dah di kual belum ye?? nak beli sangat2....
    tolong inform kat shoutbox blog saya... please....

    ReplyDelete
  2. sorry dear...novel nie dah ade org booked laaa..if org tue xjd beli i inform balik ek...

    ReplyDelete
  3. Sorry ye menyibuk.Org yg berkenaan tu pernah book buku kat blog sy.Lepas tu x dgr cite.jd,missleana ada harapanlah ye.

    ReplyDelete
  4. iyer ker Nadiah? patut la i hantar dah 2 email xreply2....missleana tgu uek if ade rezeki awak.....

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. missleana you isi order form ek :)

    ReplyDelete
  7. assalamulaikum.. leh tolong sy carik kan novel2 liana afiera ni? sy btl2 berminat... puas mencari tp smua xjumpa... ;( klu sis terjumpa, sis bgtau lah sy k, xkisash novel 2nd @ baru..sy ttp nk beli.. leh email sy kt aizrea@gmail.com

    ReplyDelete
  8. insyaAllah...if saya ada ternampak kat mane2 ade jual saya email awak yer....tp xjanji yer.... :)

    ReplyDelete